Kleding wassen, stomen, strijken en repareren in Amsterdam-Noord

Neem contact op

Bij kunt u als particulier, bedrijf of vereniging terecht voor een compleet aanbod aan diensten. Van het wassen van dekbedden tot het reinigen en strijken van het tafellinnen van uw restaurant, wij staan voor u klaar. Hier leest u meer over onze diensten. Vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neemt u contact met ons op?

Wasserette

Onze wasserij in Amsterdam-Noord beschikt over extra grote wasmachines om niet alleen uw kleding zorgvuldig te kunnen reinigen, maar ook uw gordijnen, dekbedden en slaapzakken. Wij worden dan ook druk bezocht door particulieren uit de omgeving, zoals de eigenaars van boten uit de IJ-haven. Ook voor sportverenigingen, horecagelegenheden en B&B's bieden wij uitgebreide wasdiensten, desgewenst met haal- en brengservice. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Stomerij

Kleding die met extra zorg behandeld moet worden reinigen wij in onze stomerij. Wij stomen onder andere kostuums, bruidsjurken, galakleding, bedrijfskleding, jassen en overhemden. Ook voor het reinigen van dekbedden, gordijnen, leer, suède en zelfs paardendekens kunt u Wasserette Stomerij Groen inschakelen.

De Ticket Clean Way-kaart van uw bedrijf kunt u bij onze stomerij gebruiken.

Schoen- en kledingreparatie

Heeft uw geliefde kledingstuk een scheur of een kapotte rits? Wij herstellen uw kleding met plezier. Ook voeren wij uiteenlopende alteraties voor u uit, zoals het innemen of uitnemen van uw kleding en het verkorten of verlengen van mouwen, broekspijpen en rokken. Als u hierover vragen of advies heeft, staat onze coupeuse u vier dagen per week graag te woord.

Wilt u uw schoenen laten repareren? Voor het vervangen van de hakken of zolen van uw schoenen werken wij al geruime tijd samen met een ervaren schoenmaker.