diensten
~ Sinds 1969 ~

Wasserette Stomerij Groen sinds 1969

Wasserette Stomerij Groen heeft een uiteenlopende klantenkring. Het textiel van particulieren, bedrijven, sportverenigingen, horeca en zelfs boten uit de IJ-haven vullen dagelijks de wasserij.
 

wasmachines

Wasserette en stomerij

Naast kleding, tafelkleden, servetten en lakenpakketten zijn ook gordijnen, paardendekens, dekbedden of slaapzakken in een handomdraai schoon dankzij onze extra grote wasmachines. Ook is het mogelijk uw overhemden of grote lakenpakketten te laten strijken voor een speciale prijs. Daarnaast bezit Wasserette Stomerij Groen een extra service voor particulieren en bedrijven wat betreft het ophalen en brengen van was- of stoomgoed. Voor deze service kunt u contact opnemen.

Kledingreparatie

Bij Groen Wasserette & Stomerij uit Amsterdam kunt u niet alleen terecht voor een wasserette maar ook voor kledingreparatie. Coupeuse Gerda is al jaren in dienst van de familie Groen. Dagelijks worden allerlei reparaties achter de naaimachine uitgevoerd. Op het gebied van kledingreparatie is van alles mogelijk. Denk hierbij aan broekspijpen en mouwen innemen of verlengen, ritsen vervangen, een nieuwe voering of het verkorten van uw rok. Ook is het mogelijk uw leder te laten repareren.

Als u zelf graag achter de naaimachine zit, kunt u bij Wasserette Stomerij Groen terecht voor een uitgebreid assortiment fournituren. Wanneer het niet helemaal gaat zoals u wil, kunt u Gerda om tips en trucs vragen. Lees meer

trouwjurk reparenen